Celebrity Netto Worths, der vil overraske dig
BEYONCE KNOWLES – EST. 500 MILLIONER DOLLARS
Beyonce er bekendt med succes, og hun er en self-made millionær. Hun var engang en del af de bedst sælgende pigegrupper nogensinde, der gik videre til at have en lige så givende solokarriere og nu etablerer sig som et multi-million dollar mærke. Bortset fra musik grundlagde Beyonce også Parkwood Entertainment tilbage i 2010, som er paraplyfirmaet for hendes andre ventures. Ifølge Forbes skøn, hendes nettoformue er 500 millioner dollars. Efter at have arbejdet hårdt for at akkumulere rigdom, ved hun, hvordan man forbruger.
Dronning B har også en række investeringer i mode, hvoraf den første ville være House of Dereon, som først blev indført tilbage i 2005. Hendes seneste opkøb er Ivy Park, som er en serie af activewear hun tidligere delte med Topshop. For nylig genafspillede hun The Lion King med Donald Glover, Billy Eichner og John Oliver med en global omsætning på mere end 1,6 milliarder dollars. Som solosanger oversteg Beyoncés samlede pladesalg 100 millioner, mens det samlede salg af Son of Destiny oversteg 60 millioner.
TINA TURNER – 250 MILLIONER DOLLARS
Tina Turner er let et af de mest populære og indflydelsesrige navne i musikbranchen. Tina blev født den 26. november 1939 i en lille by i Nutbush, Tennessee. Hun kom fra en ydmyg baggrund, men voksede senere op som R&B, popmusik og rockstjerne. Tina Turners faste stemme og uafbrudte vitalitet gjorde hende berømt. Gennem hele sin lange karriere er hendes navn praktisk talt blevet synonymt med selve musikken.
Nogle af Tinas bedste værker inkluderer hendes sange What’s Love Got To Do With It og Proud Mary, som begge gav hende en plads på den amerikanske og britiske hitliste. Turner var aktiv i musikbranchen fra 1958 til 2009. Da hun gik på pension, var hun hele 250 millioner dollars værd. Nu har Tina opgivet sit liv i USA og valgt at bo i et hjem komplet med indboforsikring i Schweiz.