Julkkisten nettoarvot, jotka yllättävät sinut
BEYONCE KNOWLES – EST. $500 MILJOONAA
Beyonce tuntee menestyksen ja hän on itse tehty miljonääri. Hän oli aikoinaan osa kaikkien aikojen myydyimmistä tyttöryhmistä, jotka siirtyivät yhtä palkitsevaan soolouraan ja vakiinnuttavat nyt itsensä miljoonien dollarien brändiksi. Musiikin lisäksi Beyonce perusti vuonna 2010 myös Parkwood Entertainmentin, joka on hänen muiden yritystensä kattoyhtiö. Forbesin arvioiden mukaan hänen nettovarallisarvonsa on 500 miljoonaa dollaria. Kun hän on työskennellyt kovasti kerätäkseen vaurautta, hän osaa kuluttaa.
Kuningatar B:llä on myös useita investointeja muotiin, joista ensimmäinen olisi Dereonin talo, joka otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 2005. Hänen viimeisin hankintansa on Ivy Park, joka on aktiivivaatemallisto, jonka hän jakoi aiemmin Topshopin kanssa. Hiljattain hän uusi Leijonakuninkaan Donald Gloverin, Billy Eichnerin ja John Oliverin kanssa yli 1,6 miljardin dollarin maailmanlaajuisilla tuloilla. Soololaulajana Beyoncén kokonaislevymyynti ylitti 100 miljoonaa, kun Son of Destinyn kokonaismyynti ylitti 60 miljoonaa.TINA TURNER – 250 MILJOONAA DOLLARIA
Tina Turner on helposti yksi musiikkiteollisuuden suosituimmista ja vaikutusvaltaisimmista nimistä. Tina (s. 26. marraskuuta 1939 Nutbush, Tennessee) on tennesseeläinen pikkukaupunki. Hän tuli vaatimattomasta taustasta, mutta kasvoi myöhemmin R&B:nä, popmusiikkina ja rocktähtenä. Tina Turnerin luja ääni ja katkeamaton elinvoima tekivät hänestä kuuluisan. Pitkän uransa aikana hänen nimestään on käytännössä tullut synonyymi itse musiikille.
Tinan parhaisiin teoksiin kuuluvat hänen kappaleensa What’s Love Got To Do With It ja Proud Mary, jotka molemmat ansaitsivat hänelle paikan Yhdysvaltain ja Ison-Britannian listoilla. Turner toimi musiikkialalla 1958–2009. Eläkkeelle jäädessään hän oli huikean 250 miljoonan arvoinen. Nyt Tina on luopunut elämästään Yhdysvalloissa ja päättänyt asua kodissa, jossa on kotivakuutus Sveitsissä.