En forladt bondegård på Long Island sad uberørt i fyrre år!
Hvert hus har en historie at fortælle. Nogle huse hilse gæster og familier med disse historier på en dag-til-dag basis. Andre sidder uberørt i årevis og venter på, at deres historier endelig bliver fortalt. Huset du er ved at lære om måtte vente 40 år for nogen at lytte.
Den person, der endelig hørte denne gård historie var Bryan Sansivero. Han fik særlig tilladelse til at komme ind i det forladte hus og dokumentere dets historie. Hvad han fandt vil transportere dig tilbage til en helt anden tid.
Fællesskabet vidste ikke engang om Huset
Bryan Sansivero, der har specialiseret sig i at fotografere forladte steder, var overrasket over, at gården var så godt skjult for offentlighedens søgelys. Den lange vej, der fører op i hjemmet tucks det væk fra nogen nysgerrige øjne.
«Det er utroligt, hvor skjult hjemmet var. Det var omgivet af et travlt samfund,» deler han. «Mange mennesker her havde ingen anelse om huset selv eksisterede.» Han siger også, at dette pornoside føltes mere som at træde tilbage i tiden end noget andet hus, han har udforsket.The Long Island home that has been frozen in timeEn engang imponerende facade, nu smuldrende
En kombination af miljøeksponering og langvarig forsømmelse har efterladt det engang imponerende victorianske hjem i en alvorlig tilstand af forfald. Her ser vi forsiden af hovedgården, som blev bygget i 1860. Taget er sagging dårligt og en af hjemmets søjler nu ligger på jorden.
Den ni hektar store ejendom omfatter også et røgeri, en garage, en indviet, et mælkehus, en hestestald og vognhus, en fårestald og fire mindre lader. Sansivero siger: «Jeg håber, at mine billeder på en eller anden måde kan bidrage til restaureringen af et så smukt og historisk betydningsfuldt hjem.»An exclusive tour around the Marion Carll Farmhouse