Hylätty maalaistalo Long Islandilla istui koskemattomana 40 vuotta!
Jokaisella talolla on tarina kerrottavanaan. Jotkut talot tervehtivät vieraita ja perheitä noilla tarinoilla päivittäin. Toiset istuvat koskemattomina vuosia odottaen, että heidän tarinansa vihdoin kerrotaan. Talo, josta olet oppimaan, joutui odottamaan 40 vuotta, että joku kuuntelisi.
Henkilö, joka lopulta kuuli tämän maatilan tarinan, oli Bryan Sansivero. Hän sai erityisluvan astua hylättyyn taloon ja dokumentoida sen historian. Se, mitä hän löysi, vie sinut takaisin aivan toiseen aikaan.
Yhteisö ei edes tiennyt talosta.
Hylättyjen paikkojen valokuvaamiseen erikoistunut Bryan Sansivero yllättyi siitä, että maalaistalo oli niin hyvin piilossa julkistilta. Pitkä polku, joka johtaa kotiin, vie sen pois uteliailta silmiltä.
«On ihmeellistä, miten piilossa koti oli. Sitä ympäröi kiireinen yhteisö», hän jakaa. «Monilla täällä ei ollut aavistustakaan talon olemassaolosta.» Hän sanoo myös, että tämä porno-sivusto tuntui enemmän astuvan taaksepäin aikaan kuin mikään muu talo, jota hän on tutkinut.The Long Island home that has been frozen in timeKerran vaikuttava julkisivu, nyt murenemassa
Ympäristöaltistuksen ja pitkäaikaisen laiminlyönnin yhdistelmä on jättänyt kerran vaikuttavan viktoriaanisen kodin vakavaan rappioon. Tässä näemme vuonna 1860 rakennetun päämaatalon edustan. Katto on pahasti tankomassa ja yksi kodin pylväistä on nyt maassa.
Yhdeksän hehtaarin kiinteistöön kuuluu myös savustamo, autotalli, yksityinen, maitotalo, hevoslato ja vaunutalo, lammaslato ja neljä pienempää latoa. Sansivero sanoo: «Toivon, että kuvani voivat jollain tavalla auttaa näin kauniin ja historiallisesti merkittävän kodin entisöinnissä.»An exclusive tour around the Marion Carll Farmhouse