Erikoinen tarina identtisistä kaksosista, jotka naivat identtiset kaksoset
Briana Deane oli shokissa eikä ymmärtänyt, mitä hänen identtinen siskonsa sanoi, kun hän kertoi rakastuneensa mieheen, joka sattui olemaan identtinen kaksonen. Tarina sai vielä järkyttävämmän käänteen, kun Briana tapasi siskonsa rakastajan identtisen veljen. Silloin Brianakin kaatui pää pystyssä. Tämä tarina levisi viraaliksi ympäri maailmaa, mutta tarina vain muuttui yhä mielenkiintoisemmaksi siihen pisteeseen, että se tuntui liian ironisilta ollakseen totta. Jatka lukemista selvittääksesi tämän uskomattoman tarinan identtisistä kaksosista, jotka rakastuivat identtisiin kaksosiin.
Identtiset kaksoset
On yleisesti tiedossa, että kukaan ei ymmärrä toisiaan parhaiten kuin identtiset kaksoset. Nämä sisarukset jakavat olennaisesti identtiset kehot yhteisen genetiikan vuoksi. Identtiset kaksoset ryhmittyvät usein samojen muistojen ja ystävien kanssa. Tämä on yleensä syy heidän samanlaisiin haluihinsa ja tarpeisiinsa.
Identical TwinsTässä ovat Brittany ja Briana.
Briana ja Brittany ovat identtiset kaksoset, jotka tiesivät aina jakavansa erityisen siteen. He ovat pysyneet toistensa rinnalla. He yrittävät pukeutua samalla tavalla ja jopa käyttää samaa kampausta. Tämän lisäksi he molemmat opiskelivat myös oikeustiedettä.Meet Brittany And Briana