Kig ind i prins Harry og Meghans $ 18 millioner Vancouver ø hjem
I begyndelsen af 2020 kom prins Harry og Meghan, hertuginde af Sussex, med en meddelelse om, at ingen så komme, ikke engang dronningen. Sussex Royals besluttede, at de i deres unge søns og families bedste interesse ville træde tilbage som højtstående medlemmer af den britiske kongelige familie. En del af denne beslutning omfattede en afvejning af deres tid mellem Nordamerika og Storbritannien. Få dage efter deres meddelelse gik Meghan om bord på et fly til Canada og flyttede ind i en luksuriøs ejendom ved vandet på Vancouver Island i British Columbia. Prins Harry fulgte snart efter, og Sussex Royals begyndte deres næste kapitel i livet.
Mille Fleurs Estate, Vancouver Island, British Columbia, Canada

Prins Harry og Meghan bor i det, der er kendt som Mille Fleurs ejendom, på Vancouver Island, British Columbia. Ejendommen tilbyder parret masser af privatliv bag porte med privat adgang til stranden.

Disse billeder blev taget, mens ejendommen blev opført til salg til en pris på op mod 18 millioner dollars. Eftersom prins Harry voksede op i Buckingham Palace, vil han føle sig hjemme med 11.416 kvadratmeter i hovedhuset alene.harry-meghan-canada-home-vancouver-island

11.416 kvadratmeter boligareal i hovedhuset alene
Ejendommen er fuldt møbleret, designet med fransk landlig stil. I hele huset er tidløse møbler og elegant belysning. Den lyse gulve på det nederste niveau af de to-niveau stue afbalancerer det mørke træ figurerede i bjælker og dørkarme.

Hjemmet var en perfekt mulighed for prins Harry og Meghan, da det er helt nøglefærdigt. De ønsker at nyde deres privatliv, og dette rummelige hjem tilbyder masser af firkantede optagelser at nyde, mens de er beskyttet mod omverdenen.Harry-Meghan-Vancouver-Home-02