Kurkista prinssi Harryn ja Meghanin 18 miljoonan dollarin Vancouver Islandin kotiin
Vuoden 2020 alussa prinssi Harry ja Meghan, Sussexin herttuatar, ilmoittivat, ettei kukaan nähnyt tulevan, ei edes kuningatar. Sussex Royals päätti, että nuoren poikansa ja perheensä edun vuoksi he eroavat Britannian kuninkaallisen perheen vanhempana jäsenenä. Osa päätöstä sisälsi heidän aikansa tasapainottamisen Pohjois-Amerikan ja Britannian välillä. Muutamassa päivässä ilmoituksestaan Meghan nousi Kanadaan matkalla päin olevalle lentokoneelle ja muutti ylelliseen ranta-alueeseen Vancouver Islandilla, Brittiläisessä Kolumbiassa. Prinssi Harry seurasi pian perässä ja Sussexin kuninkaalliset aloittivat seuraavan lukunsa elämässä.
Mille Fleurs Estate, Vancouver Island, Brittiläinen Kolumbia, Kanada
Prinssi Harry ja Meghan olestelevat niin tunnetussa Mille Fleursin kartanossa Vancouver Islandilla, Brittiläisessä Kolumbiassa. Kiinteistö tarjoaa pariskunnalle runsaasti yksityisyyttä porttien takana yksityisellä pääsyllä rannalle.
Nämä kuvat otettiin, kun kiinteistö oli myytävänä, hintaan yli 18 miljoonaa dollaria. Koska prinssi Harry varttui Buckinghamin palatsissa, hän tuntee olonsa kotoisukseen 11 416 neliöjalkaa pelkästään päärakennuksessa.harry-meghan-canada-home-vancouver-island11 416 neliöjalkaa asuintilaa pelkästään päärakennuksessa
Kiinteistö on täysin kalustettu, suunniteltu ranskalaiseen maalaistyyliin. Koko talossa on ajattomia huonekaluja ja tyylikäs valaistus. Kaksitasoisen olohuoneen alemman tason vaalea lattia tasapainottaa palkeissa ja ovenkarmissa esiintyvää tummaa puuta.
Koti oli täydellinen vaihtoehto prinssi Harrylle ja Meghanille, koska se on täysin avaimet käteen. He haluavat nauttia yksityisyydestään, ja tämä tilava koti tarjoaa runsaasti neliömateriaalia nauttiakseen suojassa ulkomaailmalta.Harry-Meghan-Vancouver-Home-02