Fire søstre tager det samme billede i 40 år – og resultaterne er hjertevarmende
Det kan nogle gange føles som livet flyver forbi, og du tager ikke tid ud af din dag for at dokumentere, hvor meget du sætter pris på de mennesker omkring dig. Det er ikke et problem for Brown søstrene.
Fotograf Nicholas Nixon, manden til Bebe Brown, tog et billede af sin kone og hendes tre søstre Heather, Mimi, og Laurie, i 1975. I stedet for bare at stoppe der, besluttede søstrene og Nixon at gøre familiefotoet til et projekt og mødes hvert år i 40 år for at tage det samme billede. Jeg er glad for de gjorde, fordi disse smukke billeder virkelig vise, hvordan familien er for evigt.

1975, Søstrene begynder deres rejse

Nixon og Browns startede deres fotorejse i 1975 – året Jaws fejede amerikanske filmpublikum væk fra deres fødder. Et tema i Nixons projekt, der forbliver konsistent, er, at han ikke tilbyder nogen billedtekst til billedet bortset fra dato og placering.

Dette giver publikum mulighed for at spekulere over, hvem søstrene vokser op til at være, og hvor deres liv tager dem. Her, fra venstre mod højre er Heather, Mimi, Bebe og Laurie. Søstrene var (i ingen bestemt rækkefølge) femogtyve, treogtyve, femten og enogtyve.four sisters 1975
1976, så nogle matchende Sker

Uanset om søstrene er opmærksomme på det eller ej, matcher de ofte for disse fotos. De vælger ofte at bære tøj med lignende snit, udskrifter og stilarter. Laurie og Bebe ser dog ud, som om de har præcis den samme kjole på.

De kunne have gjort dette som en joke, som viser en uventet legende side af søstrene i disse alvorlige portrætter. Dette går i tråd med den komiske karakter af året siden, i ’76, BBC overbevist lyttere, at en planetarisk tilpasning ville mindske tyngdekraften på jorden om kort tid. Mange ringede og sagde, at de kunne mærke det.1976 four sisters