Neljä sisarta ottaa saman kuvan 40 vuoden ajan – ja tulokset ovat sydäntä lämmittävät
Joskus voi tuntua siltä, että elämä lentää ohi, etkö ota aikaa päivästäsi dokumentoidaksesi, kuinka paljon arvostat ympärilläsi olevia ihmisiä. Se ei ole brownin sisarusten ongelma.
Valokuvaaja Nicholas Nixon, Bebe Brownin aviomies, otti kuvan vaimostaan ja kolmesta siskostaan Heatherista, Mimistä ja Lauriesta vuonna 1975. Sen sijaan, että siskokset ja Nixon vain pysähtyvät sinne, he päättivät muuttaa perhekuvan projektiksi ja tavata joka vuosi 40 vuoden ajan ottaakseen saman kuvan. Olen iloinen, että he tekivät niin, koska nämä kauniit valokuvat todella osoittavat, kuinka perhe on ikuisesti.
1975, sisaret aloittavat matkansa
Nixon ja Brownit aloittivat valokuvamatkansa vuonna 1975 – sinä vuonna, kun Jaws pyyhkäisi amerikkalaisen elokuvayleisön jaloistaan. Nixonin projektin teema, joka pysyy johdonmukaisena, on se, että hän ei tarjoa kuvalle muuta kuvatekstiä kuin päivämäärän ja sijainnin.
Näin yleisö voi spekuloida, keitä siskokset kasvavat ja mihin heidän elämänsä heidät vie. Vasemmalta oikealle ovat Heather, Mimi, Bebe ja Laurie. Sisaret olivat (ei erityisessä järjestyksessä) kaksikymmentäviisi, kaksikymmentäkolme, viisitoista ja kaksikymmentäyksi.four sisters 19751976, näki jonkin verran vastaavaa tapahtuvan
Riippumatta siitä, ovatko sisaret tietoisia siitä vai eivät, he usein vastaavat näitä valokuvia. He valitsevat usein vaatteita, joissa on samanlaiset viillot, sormenjäljet ja tyylit. Laurie ja Bebe näyttävät kuitenkin pukeutuvan täsmälleen samaan mekkoon.
He olisivat voineet tehdä tämän vitsinä – mikä osoittaa yllättävän leikkisän puolen sisarista näissä vakavissa muotokuvissa. Tämä on linjassa vuoden koomisen luonteen kanssa, koska vuonna -76 BBC vakuutti kuulijat siitä, että planeetan linjaus vähentää painovoimaa maapallolla pian. Monet soittivat ja sanoivat tuntevansa sen.
1976 four sisters