Første Dame mode i årenes løb
First Ladies of the United States har længe været under kontrol af resten af nationen, især når det kommer til det tøj, de vælger at bære. Tag et kig tilbage på First Lady mode gennem årene, herunder nogle af de smukkeste kjoler og designerne bag dem.
Hver førstedame har sin egen personlige stil
Hvem sagde mode og politik ikke blandes? Usa’s førstedame har altid været en ærefuld betegnelse. Hver af de kvinder, der er trådt ind i rollen, har vist et godt øje for detaljer i alt, hvad de gør.
Dette omfatter naturligvis deres modevalg, da millioner af mennesker vil se, hvad de har på på et givet tidspunkt. Og enhver dragt af First Lady vil for evigt blive registreret i USA’s historie.GettyImages-515462508Mamie Doud Eisenhower
Mamie Eisenhower mødte sin kommende mand og præsident Dwight D. Eisenhower i San Antonio, Texas. Dwight var en militær mand, og de to rejste rundt en hel del, før Dwight løb for præsident og vandt i en jordskredssejr. Mamie, i modsætning til andre første damer før hende, elskede mode!
Hun elskede også at spille værtinde. Nogle af hendes tøj er designet af Scaasi, Mollie Parnis, Trifari og Sally Victor. Hun blev betragtet som en af de «bedst klædte» kvinder på den tid. Og der var endda en total «mode look» opfundet efter hende – «The Mamie look», som siges at være inspireret af Dior.GettyImages-515026616