Ensimmäinen naisten muoti vuosien varrella
Yhdysvaltain ensimmäiset naiset ovat jo pitkään olleet muun kansakunnan tarkkailussa, varsinkin kun kyse on vaatteista, joita he päättävät käyttää. Katso first lady -muotia vuosien varrella, mukaan lukien joitain kauneimmista puvuista ja niiden takana olevista suunnittelijoista.
Jokaisella ensimmäisellä naisella on oma henkilökohtainen tyylinsä
Kuka sanoi, etteivät muoti ja politiikka sovi yhteen? Yhdysvaltain presidentin vaimo on aina ollut kunniallinen nimitys. Jokainen rooliin astunut nainen on osoittanut tarkkana yksityiskohtia kaikessa, mitä he tekevät.
Tämä sisältää tietenkin heidän muotivalinnat, koska miljoonat ihmiset näkevät, mitä heillä on päällään milloinkin. Presidentin vaimon asu tallentuvat ikuisesti Amerikan historiaan.GettyImages-515462508Mamie Doud Eisenhower
Mamie Eisenhower tapasi tulevan miehensä ja presidenttinsä Dwight D. Eisenhowerin San Antoniossa, Texasissa. Dwight oli sotilas ja kaksikko matkusti ympäriinsä melko paljon ennen kuin Dwight pyrki presidentiksi ja voitti maanvyörymävoitossa. Mamie, toisin kuin muut ensimmäiset naiset ennen häntä, rakasti muotia!
Hän rakasti myös emännän pelaamista. Osan vaatteistaan suunnittelivat Scaasi, Mollie Parnis, Trifari ja Sally Victor. Häntä pidettiin yhtenä sen ajan «parhaiten pukeutuneina» naisina. Ja hänen jälkeensä keksittiin jopa täydellinen «muoti-ilme» – «Mamie-ilme», jonka sanottiin olevan Diorin innoittama.GettyImages-515026616