Parhaat NFL-pelinrakentajat naisina




Yksi sosiaalisen median käyttäjä päätti viedä seuraajansa vaihtoehtoiseen universumiin, jossa kaikki NFL:n parhaat pelinrakentajat olivat naisia. Tämän sukupuolenvaihdon loi Twitter-@notkdk3, kun he uudistivat ammattilaisjalkapallon maailmaa.
Pelinrakentajat saivat nauttia siitä, miltä he olisivat näyttäneet, jos he olisivat syntyneet naisnaisina, koska lanka jopa loi eläkkeelle jääneet tähdet uudelleen. Saatat olla tottunut näkemään nämä NFL:n pelinrakentajat, joilla on sotamaalaa ja pelikasvoja, mutta tältä he kaikki näyttävät sukupuolenvaihtotempuilla.



Patrick Mahomes
Super Bowl -palkittu pelinrakentaja Patrick Mahomes olisi saattanut tuntea itsensä huijauskoodiksi Kansas City Chiefsiä vuonna 2019 katsovalle fanille. Monipuolinen pelinrakentaja voi heittää kummallakin kädellä ja näyttää lukevan peliä kuin hän olisi pelannut sitä jo kerran. Mahomes on nopeasti tulossa yhdeksi NFL: n suurimmista tähdistä ja näyttää olevan matkalla legendaksi huolimatta siitä, että hän on vain 24-vuotias. Tältä taiteilija kuvitteli Mahomesin pystyvän näyttämään, jos hän syntyisi naisena, ja ilman viiksiä, olemme varmoja, että naispuolisella Patilla olisi yhtä monta fania.