Top NFL Quarterbacks som kvinder
En bruger af sociale medier besluttede at tage deres tilhængere ind i et alternativt univers, hvor alle de bedste NFL-quarterbacks var kvinder. Denne kønsskifte blev skabt af Twitter-bruger @notkdk3, da de genfortolkede profodboldens verden.
Den nuværende liste over quarterbacks alle kom til at nyde at se, hvad de ville have set ud, hvis de blev født kvindelige som tråden selv genskabt pensionerede stjerner. Du er måske vant til at se disse NFL quarterbacks med deres warpaint og spil ansigter, men det er, hvad de alle ser ud med nogle køn-swapping trickery.Patrick Mahomes
Super Bowl-vindende quarterback Patrick Mahomes kunne have følt sig som en snydekode for fans, der så Kansas City Chiefs i 2019. Den alsidige quarterback kan kaste med begge hænder og synes at læse spillet, som om han har spillet det en gang allerede. Mahomes er hurtigt ved at blive en af NFL’s største stjerner og synes på vej til at blive en legende på trods af kun at være 24 år gammel. Sådan forestillede en kunstner mahomes kunne se ud, hvis han blev født en kvinde, og spærring af overskæg, vi er sikre på kvindelige Pat ville have lige så mange fans.