Tosi-tv-ohjelmat, jotka ovat täysin väärennettyjä
Tosi-tv on kaikkialla. HGTV: n kodin kunnostusohjelmista Pawn Starsiin, valtava tila verkkotelevisiossa vie nyt todelliset ihmiset, elävät todellista elämää, tekevät todellisia asioita… Se ei ole niin todellista. Kun kurkistat verhon taakse, asiat ovat todella sotkuisia ja saamme selville, kuinka pitkälle tuottajat menevät luodakseen nämä väärennetyt tosi-tv-ohjelmat ja yrittääkseen pitää totuuden piilossa katsojilta. Kohtaukset ovat lavastettuja. Käsikirjoitukset on kirjoitettu. Tilanteita muokataan, jotta hyvät ihmiset näyttäisivät huonolta, ja töykeät ihmiset näyttävät hyvältä.
Lue nämä tosiasiat, mutta ole valmis, koska et enää koskaan katso suosikkitodellisuusohjelmiasi samalla tavalla. Ja älä unohda jakaa näitä hulluja paljastuksia väärennetyistä tosi-tv-ohjelmista ystäviesi kanssa, jotta he ovat ainakin myös salaisuudessa!
Reality Shows That Are Totally FakePelinappulan tähdet
Pawn Stars on niin väärennös kuin TV voi olla. Kaikki ihmiset ovat todellisia. Ja toki, he todella pyöritävät panttilainaamoa. Mutta asiakasvuorovaikutukset eivät ole. Rick Harrisonin kaltaiset tähdet eivät koskaan työskentele varsinaisilla laskurilla – he haluavat löytää yksityisempiä asetuksia – vaan kaikki asiakkaiden vuorovaikutukset televisiossa on järjestetty huolellisesti etukäteen. Ennen kuvausten aloittamista kaikki esineet, jotka henkilö haluaa myydä panttilainaamoon, puhdistetaan ja tutkitaan, kun taas asiakkaan on allekirjoitettava suostumuslomake. Tämän ei pitäisi olla yllätys. Jos et luota oikeisiin panttilainaamoihin, miksi luottaisit tv-sarjaan?
Pawn Stars