Reality viser, at der er helt fake
Om du kan lide det eller ej, så er reality-tv overalt. Fra HGTV hjem renovering viser til Pawn Stars, en enorm plads på nettet tv er nu taget op af rigtige mennesker, der lever det virkelige liv, gør virkelige ting … at helt ærligt, er ikke helt så reel. Når du kigger bag gardinet tingene er virkelig rodet, og vi finder ud af længder producenterne gå for at skabe disse falske reality shows og forsøge at holde sandheden skjult for seerne. Scener er iscenesat. Scripts er skrevet. Situationer er redigeret for at gøre gode mennesker ser dårligt, og uhøflige mennesker ser godt ud.
Læs disse fakta, men vær klar, fordi du aldrig vil se på dine foretrukne realityshows på samme måde igen. Og glem ikke at dele disse skøre afsløringer af falske reality shows med dine venner, så de vil i det mindste være med på hemmeligheden også!
Reality Shows That Are Totally FakeBonde stjerner
Pawn Stars er så falsk som tv bliver. Ja, alle mennesker er ægte. Og selvfølgelig driver de virkelig pantelåneren. Men det er kundeinteraktionerne ikke. Ikke alene stjerner som Rick Harrison aldrig arbejde den faktiske tællere – de foretrækker at finde mere private indstillinger – men alle de kundeinteraktioner på tv er omhyggeligt arrangeret på forhånd. Før optagelserne begynder, rengøres enhver vare, som en person ønsker at sælge til pantelåneren, og den skal undersøgt, mens kunden skal underskrive en samtykkeformular. Helt ærligt, selv om, dette bør ikke være en overraskelse. Hvis du ikke stoler på rigtige pantelånere, hvorfor skulle du så stole på et tv-show om en?
Pawn Stars