Savage årbog citater, der beviser seniorer har ingen grænser
Medmindre du var en super geni, der gik direkte fra første klasse til college, er der en stor chance for, at du var nødt til at udholde vrede high school. Mens mange mennesker ville gøre alt for at gå tilbage til gymnasiet i stedet for at gå til deres daglige 9-5, der er andre, der har en bedre hukommelse og huske, hvor forfærdelige disse år var. Hvis du kæmper for at huske dig selv, har disse seniorer opsummeret det med deres vilde årbog citater.
Spild af tid
Selvom du måske ikke har talt, hvor mange timer du tilbragte i gymnasiet, gjorde denne unge dame netop det. Hun ønskede ikke at lære om den franske revolution, så hun optalte sine timers kedsomhed i stedet.
Ved udgangen af det, håbede hun på noget lidt mere avanceret end blot et stykke papir og et håndtryk. Sikke et spild af tid, ikke?Vær som Connor
Hvis du var den slags gymnasieelev, der bare var ligeglad i det mindste, var du sandsynligvis ikke alt for travlt med at have dit billede i årbogen. Selvfølgelig sørgede nørderne på skolen for, at du poserede og smilede til billedet, og de aflyttet dig for et tilbud på samme tid.
I stedet for bare at finde på noget, besluttede Connor, at han slet ikke ville involveres. Han lod årbogsudvalget gøre det for ham – og det er præcis, hvad de gjorde. Vær lidt mere som Connor.