Villit vuosikirjalainaukset, jotka todistavat, että seniorilla ei ole rajoja
Ellet ollut supernero, joka meni suoraan ensimmäiseltä luokalta yliopistoon, – on suuri mahdollisuus, että joudut kestämään lukion vihan. Vaikka monet ihmiset tekisivät mitä tahansa palatakseen lukioon sen sijaan, että menisiin jokapäiväiseen 9-5:een, on muitakin, joilla on parempi muisti ja jotka muistavat, kuinka kauhistuttavia nuo vuodet olivat. Jos sinulla on vaikeuksia muistaa itseäsi, nämä seniorit ovat tiivistäneet sen villeihin vuosikirjalainauksiinsa.
Ajanhukkaa
Vaikka et ehkä laskenut, kuinka monta tuntia vietit lukiossa, tämä nuori nainen teki juuri niin. Hän ei halunnut oppia Ranskan vallankumouksesta, joten hän lisäsi tylsyyttään.
Lopulta hän toivoi jotain hienompaa kuin paperinpalan ja kädenpuristuksen. Mitä ajanhukkaa?Ole kuin Connor.
Jos olit sellainen lukiolainen, joka ei vain välittänyt vähääkään, et luultavasti ollut kovin hämmentynyt siitä, että kuvasi oli vuosikirjassa. Tietenkin koulun nörtit varmistivat, että poseerasit ja hymyilit valokuvaa varten, ja he salakuuntelivat sinua samaan aikaan.
Sen sijaan, että Connor olisi keksinyt jotain, hän päätti, ettei halua olla mukana ollenkaan. Hän antoi vuosikirjakomitean tehdä sen puolestaan – ja juuri niin he tekivät. Ole enemmän Connorin kaltainen.